Despre scandaluri, viaţă şi actori

Unele texte de pe site-urile cu ştiri româneşti sunt… speciale. Cel care ne-a atras atenţia azi e de la evz.ro şi e… chiar special.

Ne-a cucerit încă de la primul rând. Pentru că ne oferă un mic respiro filosofic înainte de a ne arunca în vâltoarea scandalului uriaş şi sexual anunţat în titlu: “Cel mai bogat patron de hotel din Cluj este actorul principal în scandalul vieţii lui“.

Astfel pregătit, cititorul nu se va mai împotmoli în virgulele aruncate aiurea şi nici nu-şi va scrânti ochii şi/sau mintea încercând să priceapă ce a vrut să spună autorul când a scris “Insitititul“. Sau în formularea bizară din care s-ar putea înţelege că amanta a fost “angajată vreme de 14 ani pentru stabilirea paternităţii“.

Şi poate va reuşi şi să meargă mai departe.

evz 11 septembrie

Unde va descoperi că, în viziunea evz.ro, logica e ceva relativ. Pentru că fraza asta sfidează şi logică, şi bun-simţ, şi gramatică: “Cu toate acestea el nu a fost niciodată de acord ca băieţelul să purctat niciodată numele acestuia pentru singurul motiv că milionarul nu a vrut ca băieţelul să îi poarte numele“.

E limpede, nu? N-a vrut, şi pace. Şi a avut motivele lui. Noi nu o să le aflăm, dar putem bănui că autorul textului le-a înţeles. Dar, ca în reclamele de teleshopping, asta nu e tot.

evz 11 septembrie - 1

Cititorii perseverenţi mai au ocazia să afle şi ce declară “femea” şi pot vedea că actorul principal îşi schimbă numele din Ghiran în Ghjiran sau că e posibil ca fiicele împricinatului să aibă un copil. Plus câteva litere aşezate aiurea.

Mai are cineva vreo nelămurire?

evz 11 septembrie - 2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: