Metode de capturare a fantomelor. Azi, Google Earth

Vânătorii de fantome lovesc din nou. Nu oriunde, ci la jurnalul.ro. Care visează că Google Earth capturează. Fantome. Pentru că limba română e grea. Şi limba engleză nu e întotdeauna prietenoasă.

jurnalul 15 feb

Mai aruncând câte o virgulă aiurea, autorul articolului – care nu a semnat, probabil ruşinat de ceea ce a comis – ne invită chiar să şi verificăm cum e cu “capturarea fantomei“. Dar ne pune şi o capcană – pentru că, de fapt, fantoma pare să fi fost “capturată” de… Google Eatrh.

Şi nu oriunde, ci într-un sat “amandonat” acum, dar care “era format din câteva conace, două sau trei ferme, o biserică, un oficiu poştal şi un pub”. (Cu pub-ul n-avem nimic, dar conacele ne-au stârnit curiozitatea – Daily Mail le zice “cottage” :D)

Oricum, peste doar câteva rânduri, satul devine orăşel şi produce săpun.

Pentru că din textuleţul de la jurnalul.ro nici cu multă bunăvoinţă nu poţi pricepe mare lucru, am căutat articolul original, desigur din Daily Mail.

Autorului anonim nu-i putem recomanda mare lucru – dar l-am trimite puţin să vâneze fantome cu Google Earth. Şi să le captureze neapărat!

jurnalul 15 feb - 1

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: