Ce părere poţi avea despre o “tragede” şi mai multe “zoboruri”?

kanald 9feb

Fanii şi cititorii kanald.ro trebuie să fie nişte persoane deosebite, dacă redactorii le cer părerea despre o ştire cu “tragede”.

Redactorul dornic să afle părerea cititorului creează aşteptări, anunţând o TRAGEDE (cu majuscule, da?), după care nu face decât să le înşele. Pentru că, până la urmă, e vorba de un avion care s-a prăbuşit. Dar nu oricum, ci “la decolarea“.

Şi, deşi ştirea a rămas, probabil pentru veşnicie, “în curs de updatare“, aflăm că, din motive de “tragede“, “zoborurile” au fost suspendate.

Deşi new-entry, kanald.ro promite şi promitem şi noi să ne mai uităm pe acolo din când în când. Pentru că e un fel de performanţă şi asta – să reuşeşti să faci mai mult de o greşeală într-o ştire de două paragrafe, şi alea luate de la altă televiziune.

Advertisements

4 comments

  1. ned32news

    ma bate un mic stres sa fac o la fel de mica “cercetare” personala pe site-urile de stiri. unul dintre aspectele vizate este cel cu sursa. Vad ca tu stai cu “bunghiul” pe ele. ai avea niste recomandari de link-uri pe care ai vrea sa arunc un ochi? daca da, trimite-mi un mesaj privat 😀
    PS: mai sus din graba am scapat un i in plus in “curtoazie”. My bad 😛

  2. ned32news

    Trecand dincolo de observatiile tale mai adaug si eu una: imi place asta cu sursa. nu stiu la altii cum e, dar la mine in ograda, din curtioazie, pun un link pe cuvantul-sursa. Mi se pare ciudata faza: sa zici ca e preluata informatia de undeva dar nu trimiti intr-adevar catre acea sursa. de ce? ca sa nu-i faci lu’ ala trafic? Si-aici nu ma refer la tine. Observ doar o recurenta. Site-urile de stiri mentioneaza sursa dar nu redirectioneaza cititorul catre ea. Bizar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: