Chuck Norris, învins de jurnalismul tematic de Apocalipsă

Feriţi-vă de ziaristul român care dă sfaturi, dar nu ştie să scrie. Azi, adevarul.ro, care recomandă “petreceri tematice pentru Sfârşitul Lumii“.

Fie speriat de Apocalipsă, fie convins că sfârşitul lumii o să anuleze şi regulile gramaticale, redactorul începe îndrăzneţ – cu o virgulă între subiect şi predicat (“Cluburile din Capitală, organizează petreceri“).

Există şi un motiv – “prezicerea mayaşilor (…) este la doar câteva zile distanţă de noi“, ceea ce a scos la lumină spiritul… “aneprenorial“. Deci, logic, Viţa de Vie vă “învită“. Nici nu mai contează unde şi de ce, vită să fie.

Pătruns de spiritul Apocalipsei, redactorul crede că, dacă “acest party anunţă sfârşitul lumii, se anunţă a fi unul absolute incendiary“. De unde noi deducem că romgleza e ok la ziar, dar nu te scuteşte de repetiţii idioate.

adevarul 19 dec

 

Pentru că a avut probabil senzaţia că nu ne-a convins, redactorul nu s-a oprit aici şi a mai insistat o vreme. A încercat să ne ademenească şi cu Chuck Norris, undeva, în “centyrul” Capitalei, în “cele două cameră” ale unui club. Cu “atmosfera (…) prietenoase“.

Pe noi ne-a convins – nu ştie să scrie. Sperăm totuşi că domnul Chuck Norris nu citeşte adevarul.ro. Sau că, dacă o face, nu o să-şi pună mintea (şi muşchii) cu un ziarist atât de speriat de sfârşitul lumii, încât nu e în stare să scrie în română.

 

adevarul 19 dec - 1

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: