Când şocul provocat provoacă teorii de-a dreptul sinucigaşe

libertatea 11 dec

 

Dacă e în general acceptat că toţi suntem datori cu o moarte, în cazul tentativelor de sinucidere lucrurile par să stea cu totul altfel. Că libertatea.ro vorbeşte ba de sinucidere, ba de tentativă de sinucidere nu credem că ar trebui să ne mire, la urma urmelor, e doar un detaliu.

Cu “şocul provocat” care “a provocat numeroase teorii” e mai dificil, însă. Ca şi cu restul articolului, care chiar prezintă trei versiuni, oarecum diferite, despre ce a făcut vedeta ca să ajungă la spital şi pe prima pagină.

Aflăm că una dintre variante e “accea” (unde redactorul ştia că trebuie să dubleze o literă, doar că n-a nimerit-o pe cea corectă) despre un… “coktail” de droguri. Ştim că e vorba de un cuvânt destul de oropsit, plecat de la englezescul “cocktail” şi ajuns în română în bizara formă “cocteil“. Totuşi, coktail nu e o formă acceptată în vreo limbă vorbită zilele astea…

Iar altă variantă e că diva ar fi luat medicamente pe “stomatocul gol”. Ceea ce, categoric, poate fi fatal oricui. Mai puţin redactorului de la libertatea.ro.

Îi recomandăm să o viziteze pe diva brunetă la spital şi să o întrebe ce părere are despre redistribuirea mandatelor parlamentare în colegiul ei electoral. După care să-i explice că a “sinucis-o” în titlul articolului.

 

libertatea 11 dec - 1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: