Uluitor!! Miticii trăiesc şi scriu la ziar!!

Cum un pic de magie nu strică niciodată, evz.ro a ales, la ceas de sărbătoare naţional-naţionalistică, să ne aducă veşti bune despre unicorni. De fapt, veştile despre unicorni nu pot fi decât bune; atâta doar că redactorul de la evz.ro reuşeşte mai degrabă să ne convingă de existenţa… Miticilor.

N-am reuşit să interpretăm altfel descoperirea vizuinii (!) unde “ar fi trăit creatura mitic“. Un mitic, doi mitici, nu? Şi lucrează la ziar, nu-i aşa? Unde li se pare firesc să citeze ca sursă a ştirii un “comunicat dubios“.

Cât despre cercetătorii nord-coreeni – frustraţi probabil că nu sunt incluşi în mod curent în marea comunitate a cercetătorilor britanici, australieni sau suedezi care ne descreţesc frunţile cel puţin o dată pe zi -, ei par să fi reuşit să descopere unicornii numai pentru că “vizuina” era semnalizată ca “Adăpostul unicornilor“.

Îi sugerăm redactorului să îi contacteze pe cercetătorii nord-coreeni şi să pornească apoi în căutarea indicatorului cu “Adăpostul miticilor”. Şi abia după aia să îşi scrie memoriile şi să le publice la ziar.

 

evz 1 dec

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: