Extraterestrul vorbea încet şi calm

Dacă presa online din România poate publica un live text de la o înmormântare, un “mesaj live de la extratereştri” e o urmare mai mult decât logică, nu?

De data asta, de la evz.ro (cel mai bun portal de ştiri, cum se prezintă)  – care a descoperit o ştire despre mesajul live din 1977 transmis de extratereştrii care au deturnat nişte transmiţătoare răspândite pe distanţe mari, în pofida Autorităţilor Independente ale Audiovizualului.

Sursa informaţiei, incontestabilă – martinfrost.ws. Povestea – nepreţuită. Logica – nebănuită. Înţelegem că autorităţile “nu au fost conştiente de faptul că mesajul este superior semnalului lor“, din simplul motiv că “semnalul major nu a fost de natură terestră“.

Până aici, demersul jurnalistic al redactorului de la evz.ro este doar bizar şi puţin întârziat. Mai departe însă… vine “Marea Trezire Spirituală“.

Vocea care “a suprapus” o emisiune oarecare de ştiri “vorbea încet şi calm“, dar situaţia a fost sub control, iar analiştii OZN ne asigură că “aproape sigur” a fost mesaj extraterestru. De ce cred ei asta? Normal, pentru că erau prezente “nume, concepte şi expresii întâlnite frecvent în pretinsele contacte cu cei din alte lumi“.

În general, noi zicem că e bine când extratereştrii vorbesc calm. În particular, înţelegem nevoia de click-uri; nu ne-am fi gândit însă că pentru asta va fi invocat însuşi… Vrillon. Cum care Vrillon? Reprezentantul Comandamentului Galactic Ashtar, desigur.

frecvenţa a durat aproximativ 6 minute nici nu mai are importanţă, pentru că sursa informaţiei sunt… nişte “păreri neoficiale“.

Finalul articolului e cumva dezamăgitor – după ce am pierdut timpul citind tot mesajul din ’77 al lui Vrillon, redactorul de la evz.ro strecoară o umbră de îndoială şi scrie despre autorităţile care au calificat mesajul drept “o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă“.

Chiar şi aşa, articolul e, în mod clar, un mare succes, după cum se vede din numărul de vizualizări. Despre comentarii preferăm să nu discutăm.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: