Usuţinătorii (?!?) care nu se lasă număraţi

Marele miting USL pare că nu a blocat doar traficul, printre victimele (oarecum) neaşteptate fiind şi conţinutul/literele/logica. Online, desigur.

Aşa că putem citi un mesaj uşor neromânesc chiar pe pagina USL de pe Facebook. “Va multumit” pentru încredere, ne spune echipa USL. Că n-a pus cratima la locul ei, că n-a nimerit timpul, că n-a reuşit să potrivească persoana – e greu de spus şi, probabil, nici nu contează foarte tare. Arată însă ce părere are despre cititori.

De la adevarul.ro aflăm că la megamiting au participat… “usuţinători“. Probabil o specie nouă, despre care o să mai citim. Ce ştim cu siguranţă deja e că numărul “usuţinătorilor” (74.000) nu e egal cu cel al susţinătorilor (peste 80.000). Deci orice asemănare nu poate fi decât întâmplătoare.

Cum vom mai avea parte de mitinguri şi manifestaţii şi demonstraţii în perioada următoare, îi rugăm pe redactorii de la adevarul.ro să numere de fiecare dată şi susţinătorii, şi “usuţinătorii” şi să ne comunice rezultatul. Şi, dacă iese număr impar, să mai numere o dată, până iese corect. Sau până reuşesc să cadă la pace redactorul textului cu redactorul caption-ului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: