Lingura, ca unitate de măsură pentru eucalipţi şi păduchi

Păduchii, subiect de presă tradiţional la începutul şcolii, infestează probabil şi tastaturi prin redacţii. Azi, evz.ro, care oferă sfaturi aproape imposibil de citit despre păduchi, părinţi şi babe.

Greu de spus cum am putea să spălăm “hianle” şi “alternuturile“, pe care cineva le-a “folodsit“. Aşa că îl rugăm pe redactorul care ne recomandă aşa ceva să facă o demonstraţie practică. Promitem că o urmărim cu atenţie, o înregistrăm şi o facem vedetă pe youtube.

Pe “lângâ” asta, vrem neapărat să ne explice şi cum arată “o jumătate de lingură de eucalipt” – şi, mai ales, cum o recoltăm. Probabil că doar din culturi bio.

Insistăm să aflăm ce ar trebui să facă părinţii în lupta apocaliptică împotriva păduchilor, pentru că, iată, evz.ro vă îndeamnă să “rpeteţi” procedura, dar şi să “folisiţi” un pieptene. Şi ne asigură că există şi o “medodă” tradiţională.

E greu de spus ce arată un aşa articol – neglijenţă, neştiinţă, lipsă totală de respect pentru un eventual cititor. Nu discutăm utilitatea articolului în sine, pentru că toată lumea trebuie să-şi facă norma de click-uri. Dar după ce am terminat de citit, am avut sentimentul clar că am pierdut timpul.

Sperăm ca măcar “sfaturile” să nu fie şi periculoase, pentru cazul că vreun cititor chiar se gândeşte să le pună în practică.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: