Despre femei cu fuste în braţe, lopeţi şi o sfoară cu inele

Din seria(lul) “să dăm cu pietre în orice posibilă sursă legală de venit”, azi ne-am oprit asupra episodului cu biciclişti. Care, jenant cum e, i-a pus şi pe redactorii de la evz.ro în încurcătură.

La propriu, pentru că iar le-a încurcat literele pe tastaturi. Aşa că aflăm despre cetăţenii cu cetăţenie, printre altele şi neo-zelandeză, care fac, practic, turul Europei pe… biclicletă.

Şi că “grupul de turişti” şi “grupul de cetăţeni” au suferit un atac, desigur din partea unui “grup de ţigani”. Iar aici lucrurile devin mai mult decât interesante – în grupul repetitiv se remarcă “femei cu fuste lungi şi cu fuste în braţe“!!!

Din momentul ăsta, noi vrem neapărat să vedem poze cu fustele în braţe. Acum!

După aia, situaţia devine tot mai spectaculoasă – în mod cu totul neaşteptat, canadianul lovit în braţ e rănit chiar… la braţ. Iar atacatorii par să fi pus la cale o adevărată ambuscadă, cu o sfoară “care avea inele de fier în ele“, cu pietre şi lopeţi. Asta, deşi ştim cu toţii că tradiţia cere furci şi topoare…

Tradiţia ar cere şi ceva cunoştinţe de limba română. Şi un pic de bun-simţ. Şi un corector!!! Sau măcar reporteri/redactori/editori cu vagi cunoştinţe de limba română, da?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: