Atacul clonelor înzestrate. Cu comunicaţii

Când e vorba de “focurile oamenilor înarmaţi“, nu ai cum să te mai miri că vinovat e “atacul consulatului“. Aşa, ca în “Atacul clonelor”. Sau “Atacul marţienilor”. Sau “Atacul cavaleriei uşoare”. Sau.. completaţi cu ce vă convine, pentru că aflăm şi că misterul continuă.

Atacul de la Benghazi e complicat oricum şi o să nască scenarii de film interesante. Are de toate – violenţă, victime, foc, intrigă, religie. Dar pentru presa din România a fost o încercare grea. Dovada, mai jos (şi mai sus) – muncind “în confuzia primelor informaţii“, a reieşit că una dintre victime e într-o zi “angajat de la comunicaţie“, iar în altă zi, “ofiţer înzestrat cu comunicaţiile“.

Nu negăm – asta cu comunicaţiile e un dar, trebuie deci să fii hărăzit şi să ai şi o zestre.  Şi probabil că, spre deosebire de presă, foloseşte să ştii măcar limba maternă. Un detaliu, probabil.

Dar “în mijlocul acestei întâmplări” lucrurile o mai iau razna şi nimeni nu poate să “vadă clar asupra circumstanţelor între momentul” X şi momentul Y, trupurile sunt “înmânate” la aeroport, iar acţiunea se petrece în “clădirea în foc“.

Liniştitor e că “o autopsie se va face“; sperăm că va restaura şi topica normală a limbii române, pentru moment victimă colaterală a atacului consulatului nărăvaş.

Despre bilanţ, mai bine nu mai vorbim – de la mediafax.ro rezultă că “a făcut” patru morţi şi “între trei şi cinci americani răniţi”. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: