FAILED II: Un victimă mergea îmrepună către groaznicul accidentul

Adevarul.ro n-are noroc când vrea să scrie despre accidentul din Franţa. A încercat din nou şi din nou a reuşit să o dea în bară în stil mare.  Ca şi data trecută, greşelile sunt livrate în grămezi mari, aşa că am decis să nu ne batem capul să le căutăm chiar pe toate.

De exemplu, victimele (pentru care, să ne înţelegem, avem tot respectul; se pare că nu şi ziariştii de la adevarul.ro) îşi schimbă în mod bizar genul încă din primele paragrafe (“unul din cele nouă victime“), iar frazele îşi pierd brusc sensul de la jumătate (vezi autocarul care “s-a răsturnat pe 2 septembrie produs pe autostrada A8”).

 

Din păcate pentru toată lumea, lucrurile nu se opresc aici. Aflăm că victima se afla “îmrepună” cu soţia, avem parte de prea multe articole într-un loc şi prea puţine un pic mai încolo, iar pentru final am păstrat o declaraţie a lui Raed Arafat, care ne spune că… pacienţii “vor sta în maxim 24 de ore“. Şi, în situaţia asta, parcă am zice că e mai probabil să fi greşit redactorul de la adevarul.ro decât palestinianul Arafat…

Şi tot aşa. Doar că nouă ne-a ajuns. Dacă are altcineva chef să citească în continuare, aşteptăm să ne povestească şi nouă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: